Dru Yoga

Een weg naar
heling, vreugde en balans

  • Dru Yoga oefening de boomRustige, ontspannende en plezierige manier van bewegen.
  • Meer contact met je lichaam.
  • Oefeningen om je fitter en energieker te voelen.
  • Aandacht voor de adem en ontspanning van lichaam en geest.
  • Vermindert stress en spanningen.
  • Soepelere en sterkere¬† spieren.

Dru yoga

Dru Yoga maakt gebruik van rustige en vloeiende bewegingen. De oefeningen zijn vaak verbonden in series opeenvolgende bewegingen, die “Energy Block Release Sequenties” worden genoemd. Zij hebben tot doel geblokkeerde energie weer op gang te brengen, waardoor je je al snel fitter en energieker gaat voelen. Het is een plezierige en ook krachtige manier om stress te verminderen en meer soepelheid te ontwikkelen in je lichaam en je leven.

Effect van Dru Yoga oefening

Tijdens de oefeningen wordt ook aandacht besteed aan de ademhaling. Dit helpt om spanningen en stress te verminderen. Je concentratie neemt toe en je wordt je bewuster van je lichaam. De les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening van ongeveer 15 minuten. Dit brengt je geest en lichaam tot rust, wat het effect van de oefeningen versterkt.

Yoga van het hart

Dru Yoga wordt ook wel de yoga van het hart genoemd. Je lichaam, geest en hart komen in balans. Je hoeft geen goede conditie te hebben om mee te doen. Er wordt gewerkt met groepjes van maximaal zes personen. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en de oefeningen worden waar nodig aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers. Jong of oud, iedereen is welkom.