Aanbod Focusing

Een weg naar
heelheid en jouw innerlijk weten

Cursussen Focusing I, II, III en IV

Cursussen van ongeveer 18 uur, verdeeld over vier of meerdere dag(delen).

In cursus I en II ligt het accent op de basisvaardigheden voor het zelf focussen.  Je leert tevens hoe je luisterend aanwezig kunt zijn bij het focusproces van iemand anders.

In cursus III en IV leer je iemand die bekend is met focussen luisterend te begeleiden.

Kosten: 240 euro per cursus. (Korting tot 120 euro mogelijk voor mensen met een ooievaarspas)

Individuele Focussessies

Een individuele Focussessie is zeer geschikt als je aan een specifieke vraag of probleem wilt werken. Ik kan je begeleiden bij een of meerdere sessies. Een sessie duurt tussen de 45 minuten en een uur. Het gaat om jouw innerlijke proces. Jij bepaalt wat je daarvan wel of niet hardop zegt. Al doende krijg je de middelen in handen om er zelf mee verder te gaan.

Kosten: 50 euro voor een sessie van 45 minuten tot een uur. (Korting tot 25 euro mogelijk voor mensen die van een minimuminkomen leven)

Focussessies voor mensen met een (chronische) aandoening

Als je te maken hebt met een ernstige (chronische) aandoening – zoals vermoeidheid, ziekte of pijn – kan een individuele focussessie je helpen om daar op een voor jou passende manier mee om te gaan. Zie pagina Focusing en (chronische) aandoening.

Kosten: 50 euro voor een sessie van 45 minuten tot een uur. (Korting tot 25 euro mogelijk voor mensen die van een minimuminkomen leven)

Themadagen

Dagen rond Focusing en een bepaald thema, zoals Innerlijk kritische processen, innerlijk kind, Focusing en dromen, Blokkades en verslavingen. Van 10:30 tot 15:00. (Zie ook agenda). Voor mensen die tenminste basiscursus Focusing I gevolgd hebben.

Kosten: 40 euro per themadag. (Korting mogelijk voor mensen die van een minimuminkomen leven)